4 Redenen waarom je wel in de douche moet plassen.

Advertentie

Kom op, je mag het best toegeven. Je hebt zeker al eens in de douche geplast. Het is niet iets dat meestal in een diner gesprek naar voren komt, maar we hebben allemaal onze plas weleens vrij laten stromen terwijl we aan het badderen zijn. Maar nu kun je echt onder de douche plassen en je er goed bij voelen, in plaats van je te schamen.

Er gaat niets boven een lange ontspannende douche om je lichaam en hersenen op orde te brengen. Echter er speelt altijd een eindeloze discussie tussen mannen en vrouwen over het plassen in de douche. Ondanks dat ik er persoonlijk een groot voorstander van ben, kan ik de irritaties begrijpen over de hygiëne ervan. Maar het wetenschappelijke bewijs is eindelijk daar! Het is moeilijk te geloven, maar het is waar, plassen onder de douche is niet zo verachtelijk als het lijkt. Kijk eens wat specialisten er over te zeggen hebben!

LEES OOK  7 manieren waarop een citroen kan helpen bij het schoonmaken

Advertentie

Je redt de planeet
Als je in de douche plast kan je tot wel 8 liter water besparen. Volgens het ‘Environmental Protection Agency’ is bewezen dat 27% van de waterstoom beïnvloed kan worden. Dit is omdat er op deze manier van plassen geen behoefte is aan nieuw spoelwater in je toiletpot. Het spoelt immers tijdens het douchen gewoon door het putje.

Pagina 1/2

Advertentie
Advertentie