5 Handige gadgets die het gezond eten super makkelijk maken!

Advertentie

We letten steeds meer op onze voeding. Bijna iedereen wilt echt proberen om een zo gezond mogelijk eetpatroon aan te houden. Dit kan soms wat lastig zijn vooral als je niet de juiste gadgets hebt om het jezelf makkelijker te maken. Om je gezonde maaltijden makkelijker m=te bereiden hebben wij een aantal handige apparaten getest. Heb je deze middelen tot je beschikking dan ben je zeker op weg naar een gezond dieet/levenspatroon.

Advertentie

1. De spiraalsnijder
Een van de belangrijkste keukengadgets waar je niet zonder kan is de spiraalsnijder. Met dit nette apparaatje kan men van vrijwel alles spiraalvormige noodles maken. Met de spiraalsnijder tover je in een handomdraai eindeloze julienne-stroken uit groenten. De spiraalsnijder werkt eenvoudig, je gebruikt de snijder net als een puntenslijper. Waardoor je makkelijk een gezonde spaghetti of bami op tafel zet.

LEES OOK  Met deze eenvoudige truc hou je spinnen uit jouw huis!

2. Snij en hakmachine
Alle diëtist zweren hierbij. Maak het jezelf gemakkelijk om een snij en hakmolen te kopen.Het is een investering die het absoluut waard is. Er zijn veel verschillende modellen maar een simpele volstaat prima. Het is immers zo dat in een gezond eetpatroon veel groenten zit. Niemand heeft zin nog tijd om uren in de keuken te staan en alles fijn te snijden of te hakken. Tegenwoordig kan je ook voorgesneden groenten kopen maar dat is een stuk duurder. Het bespaart zoveel tijd en slaat alle inhoud op zodat je geen extra snijplank hoeft te gebruiken. Op de volgende pagina vind je de andere 3 gadgets die handig zijn om gezond te eten!

Pagina 1/2

Advertentie
Advertentie