8 slimme manieren om, zowel binnen als buiten, van fruitvliegjes af te komen

Advertentie

Heb je net lekkere aardbeien gekocht en die vervolgens in de fruitschaal gelegd, zodat je die de volgende dag bij het ontbijt kan eten, merk je de volgende ochtend dat ze omringd zijn met die verschrikkelijke fruitvliegjes. Ik vind dit hartstikke irritant, jij ook? Ik heb 8 manieren gevonden om van deze vreselijke insectjes af te kunnen komen.

Advertentie

1. Ongefilterde appelazijn
Fruitvliegjes kunnen azijn niet weerstaan! Haal de dop van de fles, dek de opening af met wat plastic en bind dit vast met een elastiekje. De fles hoeft niet volledig gevuld te zijn, een klein beetje appelazijn kan al genoeg zijn. Prik een klein gaatje in de opening, zodat de vliegjes naar binnen kan kruipen, en zodra ze in de fles zijn, kunnen ze er niet uit komen. Het is misschien niet de mooiste oplossing, maar het is wel erg effectief.

LEES OOK  Heerlijk dessert van Bastogne-karamel-banaan! Je moet dit proberen ...

2. Azijn en afwasmiddel
Als de eerste oplossing niet werkt, kun je het volgende proberen: Voeg 3 druppels afwasmiddel toe en de fruitvliegjes zullen het zeker niet overleven. Afwasmiddel zorgt ervoor dat de oppervlaktespanning van de azijn oplost, en dat de vliegjes zullen verdrinken. Lees verder op de volgende pagina welke tips wij nog meer hebben om van die irritante fruitvliegjes af te komen.

Pagina 1/2

Advertentie
Advertentie