Bekijk hier welke Airfryer het beste is getest door onze keuken experts!

Advertentie

Tegenwoordig zijn we steeds meer bezig met het veranderen van onze eetgewoontes en gezonder eten. Hierbij wordt vaak gefocust op het verlagen van de vetinname. Een airfryer is een uitermate geschikte tool om dit te bereiken. Een airfryer is een vervanging van een friteuse maar werkt zonder gebruik van vet. Dus in theorie is een airfryer een soort kleine heteluchtoven.

Wat is een airfryer
Een airfryer is heel simpel gezegd een frituurpan die hete lucht gebruikt in plaats van olie. Vaak wordt de airfryer dan ook ‘een hetelucht friteuse‘ genoemd. De Airfryer werd oorspronkelijk gelanceerd door Philips maar is inmiddels een algemeen gebruikte benaming geworden voor deze hetelucht friteuses.

LEES OOK  Weet jij wat je kunt doen tegen hoofdluis? Lees de tips hier!

Advertentie

Bij het testen beoordelen we Airfryer op gebruiksgemak en prestatie. Hoe ziet het gevroren voedsel eruit, hoe ziet vers voedsel eruit. Denk aan verse frieten en kippenvleugels. We beoordelen het resultaat op de knapperigheid, sappigheid en gelijkmatigheid van het voedsel. Onze top Airfryers moeten een knapperige textuur hebben maar ook sappig en mals zijn. Het apparaat moet makkelijk te gebruiken zijn met gemakkelijk te lezen bedieningselementen. Lees verder op de volgende pagina om erachter te komen welke airfryers het beste zijn getest door onze keuken experts!

Pagina 1/2

Advertentie
Advertentie