Dit is hoe je je huis inricht, volgens je sterrenbeeld

Advertentie

Astrologie bepaalt een groot deel van je huisdecor. Dit weten veel mensen niet. Maar jouw sterrenbeeld bepaalt hoe je je huis inricht. Wij hebben geprobeerd om voor de sterrenbeelden een beetje uit te lijnen hoe hun inrichting van hun huis er grotendeels uit ziet. Wellicht herken je jezelf hierin. Of misschien ook niet. Dan is je ascendant toch sterk aanwezig. Ben je benieuwd? Lees dan verder.

Ram (21 maart-19 april)
Dit vuurteken gaat over avontuur in het leven, en het tonen van hun reizen en uitgaande energie in hun hele huis. Omdat je ervaring belangrijker vindt dan materialisme, zal je huis er zeer persoonlijk uitzien. Maar dat betekent niet dat het gevuld is met rommelige prullaria. In plaats daarvan zal een sterke en gewaagde rode muur worden gebruikt om kracht op te roepen, terwijl een galerijmuur intieme aanrakingen van herinnerde ervaringen zal onthullen. Het eindresultaat is een huis dat expressief aanvoelt, voor de altijd kleurrijke Ram. Dit sterrenbeeld zal heel voorzichtig willen zijn met hun natuurlijke decorinstincten – ze zijn zeker geneigd tot het creëren van huisdecor horrors waar je niet van weg kunt kijken.

LEES OOK  Geen vakantie in het buitenland door corona? Zo maak je het leuk in eigen land!

Advertentie

Stier (20 april – 20 mei)
Een sterrenbeeld dat geworteld is in de aarde, de Stier wordt aangetrokken door natuurlijke materialen zoals rustiek hout en ongepolijste steen. Er is genoeg groen in uw kamers om je liefde voor de buitenwereld naar binnen te brengen. De verfijnde stijl van de stier maakt jouw aardse kant compleet, maar goed gemaakte tijdloze stukken en verse bloemen versieren de keukentafel. Bovendien is er niets wat een stier zo leuk vindt als rust. Op de volgende pagina lees je welke inrichting bij jouw sterrenbeeld past!

Pagina 1/2

Advertentie
Advertentie