Houd deze kleuren ver weg van de slaapkamer voor een betere nachtrust.

Advertentie

Een slaapkamer is een heiligdom waar we ons meest authentieke zelf kunnen zijn. De meeste mensen willen dat de kleuren van hun slaapkamer intiem aanvoelen en weerspiegelen wie ze werkelijk zijn. Maar tegelijkertijd moet een slaapkamer gezellig aanvoelen en zorgen voor de beste nachtrust. Geloof het of niet, kleurkeuzes in je slaapkamer kunnen grotendeels invloed hebben op hoe rustig je je voelt en hoe goed je ’s avonds kunt uitrusten. Houd deze 6 kleuren volgens deskundigen liever buiten de slaapkamer.

Zwart
Naast het verduisteren van een kamer, zal een kleur als zwart de illusie wekken dat een kamer er kleiner uitziet dan hij eigenlijk is. Terwijl de duisternis ’s nachts kan helpen bij het in slaap vallen, zal het als gevolg daarvan je in de ochtend afremmen van je vermogen om op te staan. De duisternis zal je energie psychisch verminderen. Het beste is om iet alle 4 muren te schilderen in het zwart. Maar wellicht is het mogelijk om een gedeelte van een muur zwart te maken. En kies dan misschien voor de muur waar je niet tegenaan kijkt.

LEES OOK  Als uw gezondheid ernstige problemen heeft, zal uw tong u 6 waarschuwingen sturen

Advertentie

Neon
Probeer het gebruik van neon kleuren zoals eglectic groen en magenta altijd vermijden, omdat ze opwinding en energie in de slaapkamer brengen. De vibratie zal een ruimte creëren die het moeilijker maakt om af te wikkelen, wat het hele doel van een slaapkamer is. In plaats daarvan kan je beter lichtere tinten grijs en beige gebruiken. Deze kleuren zijn warm en helpen het lichaam te ontspannen als het tijd is om te slapen. Op de volgende pagina laten wij je zie welke overige vier kleuren je liever niet in je slaapkamer moet gebruiken.

Pagina 1/2

Advertentie
Advertentie