Je huis gezelliger maken in deze Corona tijd? Wij hebben een aantal tips voor je!

Advertentie

Nu je al langere tijd thuiszit, valt je wellicht op dat je eigenlijk best wel een saaie inrichting hebt. Om die (saaie) muren niet helemaal op je af te laten komen, is het misschien een idee om wat meer gezelligheid in je interieur te brengen. Ben je benieuwd hoe? Het is dus eigenlijk niet gewenst dat we even lekker een dagje door de woonboulevard gaan lopen gewoon om te kijken wat er allemaal is. Dus hoe moet je dan een huis inrichten als je niet even lekker kan rondkijken?

Foto’s verwisselen
Een simpele manier om wat meer sfeer en een andere look in je huis te maken is simpelweg foto’s gebruiken. Heb jij allerlei fotolijstjes staan die wel eens toe zijn aan vernieuwing? Print wat nieuwe foto’s uit en vervang de oude. Zo geef je je interieur ook weer een klein beetje een andere look zodat je niet hele dagen naar hetzelfde zit te staren.

LEES OOK  Nieuwe badkamer aanschaffen? Lees dan hier waar je op moet letten!

Advertentie

Groen in huis
Planten maken je over het algemeen altijd gelukkig, menig mens is namelijk gelukkiger als ze buiten zijn. Door het groene naar binnen te halen compenseer je dit gevoel. Planten zorgen namelijk voor rust en verbinding in huis en het zuivert natuurlijk ook de lucht. Je kunt allerlei natuurlijke items in de woonkamer plaatsen, zoals een rieten stoel, een eettafel van hout of bamboe en natuurlijk planten. Haal het groen dus lekker naar binnen. Lees op de volgende pagina welke tips wij nog meer hebben om het wat gezelliger te maken in huis.

Pagina 1/2

Advertentie
Advertentie