Man leeft in huis van maar 1 meter breed. De binnenkant zal je verbazen

Advertentie

Ergens in Warschau, tussen twee grote flatgebouwen zit het kleinste huis van Polen verstopt. Het huis is volledig functioneel en men kan er in leven en creëren. Op zijn smalste punt is het huis maar 92 centimeter breed en op zijn breedste punt 152 centimeter! Het is daarmee het kleinste huis ter wereld! Je zou bijna denken dat het onmogelijk is om in zo’n klein huis te leven, maar schrijver en filmmaker Etgar Keret is erg tevreden met zijn kleine huis!

Advertentie

De woning heeft een slaapkamer, een keukentje en een badkamer. Koken is wel erg lastig zegt Etgar Keret, want er passen maar twee drankjes in de koelkast! Maar voor de rest is het huis heel comfortabel. Vooral de lichtinval en de privacy in het huis vindt hij geweldig.

LEES OOK  Wikkel wol rond toiletpapier en ontdek een geweldige vakantietruc. Iedereen zou dit moeten zien!

In een smalle steeg vind je de trap naar de ingang van het huis! Je moet voor dit huis dus niet te breed of te dik zijn, want anders kom je misschien wel klem te zitten! Maar qua beveiliging is dat natuurlijk wel een pluspunt! Want zo kunnen dieven ook geen grote televisie meenemen uit je huis! Klik snel door naar de volgende pagina voor meer foto’s van dit smalle huis!

Advertentie
Advertentie