Nieuwe badkamer aanschaffen? Lees dan hier waar je op moet letten!

Advertentie

De badkamer is de eerste kamer die je ’s ochtends betreedt en de laatste kamer die je s’avonds verlaat. Het moet dus een gevoel van plezier geven, een plek waar je de dag gemakkelijk kunt beginnen en eindigen. Omdat ik wist dat het een splinternieuwe badkamer zou worden, heb ik van tevoren mijn wensen kenbaar gemaakt. Ik had zeker veel eisen aan mijn nieuwe badkamer. Om je een beetje op weg te helpen heb ik een aantal punten genoteerd die de moeite waard zijn.

Vloerverwarming of niet?
Warmte in de badkamer is iets wat je definitief wilt. Echter voor veel mensen is het lastig om te kiezen of ze het daadwerkelijk willen omdat er nogal wat kosten aan verbonden zijn. Neem goed de tijd om je te laten informeren welke mogelijkheden er zijn en wat het kost.

LEES OOK  Gooi je bananenschillen niet weg! Ontdek hier waarom

Advertentie

Zorg voor voldoende beweegruimte
Niets is zo vervelend wanneer je te weinig ruimte hebt om te lopen of wanneer je bijvoorbeeld een kastje niet helemaal open kan doen. Zorg er daarom voor dat je nieuwe badkamer goed wordt ingedeeld. Heb je een kleine badkamer? Dan adviseren wij je om te kiezen voor compacte producten, zoals een compact toilet of een extra ondiep badmeubel. Lees verder op de volgende pagina voor meer praktische tips.

Pagina 1/2

Advertentie
Advertentie