Rommelige kledingkast? Met deze tip nooit meer!

Advertentie

Het is winter, wat betekent dat we onze dikke truien weer kunnen aantrekken, maar … dan moet ik hem eerst vinden. Eerlijk gezegd, mijn kledingkast is een puinhoop! Alles is in de war, als ik iets nodig heb, moet ik echt goed kijken. Het is tijd om dit probleem op te lossen. Wat heb je precies nodig? Duurzame rekken met (bijpassende) hangers!

Advertentie

Zelf gebruik ik het Brabantia kledingrek (uit de Linn serie). Dit stijlvolle Linn droogrek is erg handig! Het kan worden gebruikt voor het drogen en bewaren van kleding. Waarom kiezen voor deze kledingrek? Omdat het ook nog eens super fashionable is! De combinatie van zwart metalen frame en hout geeft het frame een zeer industriële uitstraling.

LEES OOK  Last van stank en maden in je vuilnisbak? Met deze handige tips heb je daar geen last meer van

1. Maak de kast leeg
Eerst haalde ik alle kleren uit de oude kast. Ik heb de oude hangers verwijderd en weggegooid (aan vervanging toe). Daarna leg ik de hele kast op het bed zodat ik mijn kleren duidelijk kan zien. Kijk verder op de volgende pagina hoe ik het verder aan pak!

Advertentie
Advertentie