Wi-Fi in huis: superhandig of gevaarlijk?

Advertentie

Tegenwoordig is het meest voorkomende in de wereld dat elk gezin wifi heeft. Superhandig, maar hoe veilig is wifi? Welke invloed heeft wifi op onze gezondheid, vooral op de gezondheid van onze kinderen? Studies hebben aangetoond dat het, van de toestand van de hersenen tot de slaapkwaliteit, verschillende negatieve effecten heeft op ons gemoedstoestand. We beschrijven de mogelijke gevaren van wifi in dit artikel.

Advertentie

Wifi belemmert de groei van kinderen
De niet-thermische straling die door wifi wordt gegenereerd, kan de normale celontwikkeling verstoren. Dit is mogelijk al gebeurd bij de foetus. Deze straling beïnvloedt de weefselgroei van kinderen en adolescenten. Ze zijn gevoeliger voor straling dan volwassenen en daardoor vatbaarder voor ontwikkelingsproblemen.

LEES OOK  6 Manieren om goed en gezond te eten voor weinig

Wi-Fi kan slapeloosheid veroorzaken
Draadloos internet heeft ook een grote invloed op de slaap. Voel je je vaak niet in staat om in slaap te vallen of onregelmatig te slapen? Dan kan het worden veroorzaakt door uw mobiele telefoon en wifi. Mensen die aan elektromagnetische straling worden blootgesteld, hebben meer moeite om in slaap te vallen. We weten allemaal dat slaapgebrek een negatieve invloed kan hebben op de gezondheid. Nieuwsgierig naar de andere redenen en hoe je dit kan voorkomen? Kijk dan snel op de volgende pagina!

Pagina 1/2

Advertentie
Advertentie