Zeecontainers gebruiken om je droomhuis te maken? De binnenkant ziet er fantastisch uit!

Advertentie

We begrijpen het je wilt jouw droomhuis bouwen en iedereen verrassen met je unieke smaak. Sommigen kiezen misschien voor comfortabele en kleine bungalows, terwijl anderen kiezen voor grote en fantastisch mooie villa’s. Toch zijn er ambitieuze mensen die conventies negeren en op zoek zijn naar iets dat alle verwachtingen overtreft. Bij dergelijke projecten kun je alleen maar zoveel mogelijk dekking bedenken: vooral als je doet wat ontwerper Will Breaux deed en alleen een huis maakt van zeecontainers.

Zijn nieuwe huis is te vinden in McGowen Street, Houston. Volgens Breaux heeft zijn huis met 11 containers de meest gedetailleerde constructie in zijn soort. Will stapelde de containers op elkaar om een ​​huis van drie verdiepingen te vormen. Het heeft zelfs een balkon op de bovenste verdieping!

LEES OOK  Een kamer verwarmen voor slechts EEN PAAR CENT per dag? Dat is hoe je dat doet!

Advertentie

Zoals vaak het geval is bij zeer ambitieuze types als deze, wilde Breaux sinds begin 2000 zijn eigen huis bouwen. Het was echter lange tijd moeilijk om iemand te vinden die het huis kon ontwerpen dat hij wilde. Dit is begrijpelijk als je kijkt naar het ontwerp van het huis. Resultaat: Breaux besloot het zelf te doen. Kijk hoe mooi het indrukwekkende huis van Will er van binnen uitziet op de volgende pagina.

Pagina 1/2

Advertentie
Advertentie