Zelf je kerstkaarten maken? Volg dan deze super handige tips!

Advertentie

Kerstkaarten kunnen weer worden geschreven. Dat wil zeggen, als u ze niet virtueel verstuurt. Ik heb het een jaar gedaan, maar ik vind het niet leuk. Ook het versturen van standaard kaarten met rode kerstballen en witte sneeuwvlokken is voor mij niet geschikt. Ik maak mijn eigen unieke kerstkaarten. Ik begin meestal nu al met maken zodat ze op tijd klaar zijn. Hieronder lees je mijn stappenplan.

Advertentie

Controleer je adreslijst
Als u al een lijst heeft met alle adressen van familie, vrienden en kennissen die elk jaar kerstgroeten sturen, selecteer dan deze lijst. Update het zodat niemand je kerstkaart zal missen omdat ze vorig jaar zijn verhuisd.

LEES OOK  Dit is hoe je je huis inricht, volgens je sterrenbeeld

Maak je klaar Om ervoor te zorgen dat uw kerstkaarten op tijd aankomen. Verstuur geen kerstkaarten in de laatste dagen voor kerst, en ontvang niet op tijd kerstzegels. Als de kerstkaarten naar het buitenland gestuurd moeten worden, duurt het langer. Als je mooie zelfgemaakte kerstgroeten pas na Kerstmis komen, is dat echt zonde. Op de volgende pagina lees je nog meer tips!

Pagina 1/2

Advertentie
Advertentie